• Acasa
  • Noutăți
  • Sistem inovator de izolare și transport – Izoleta EpiShuttle

Sistem inovator de izolare și transport – Izoleta EpiShuttle

Sistem inovator de izolare și transport – Izoleta EpiShuttle
Sistem inovator de izolare și transport special conceput pentru a face față noilor provocări epidemice globale. 

EpiShuttle® este un sistem de izolare și transport pentru un singur pacient, conceput pentru a oferi siguranța și confort maxim, permițând în același timp îngrijirea și tratamentul pacientului. Acest sistem are ca scop fie protejarea mediului de pacienții infectați, fie protejarea pacienților vulnerabili de un mediu contaminat.

Unitatea este fabricată din materiale de calitate superioară, ușor de întreținut și curățat. EpiShuttle poate fi transportat în ambulanțe și este compatibil cu sistemele de medicină de urgență de pe tărgile din ambulanțe.

EpiShuttle este compatibil cu majoritatea circuitelor de ventilație mecanică.

Folosind presiune negativă și filtrare P3, izolatorul asigură protecția mediului împotriva contaminării încrucișate a particulelor puternic infecțioase.

În regim de presiune pozitivă, izolatorul protejează pacienții de agenții de mediu periculoși prin utilizarea de filtre CBRN. Proiectarea permite un tratament complet de terapie intensivă și proceduri de urgență, cum ar fi intubația și introducerea cateterelor venoase centrale.

EpiShuttle este proiectat pentru transport în siguranță, utilizări multiple, comunicare ușoară și confort optim pentru pacient.  

Articole Recente